Uitnodiging Inloopavond agrologistiek/ groot asfaltonderhoud 8 juni in het gemeentehuis.

De dorpsentrees die voor de bouwvakvakantie worden vernieuwd, zijn deze week gemarkeerd. Aannemer KWS Infra zal dan in alle dorpen de nieuwe versmallingen van de entrees op het wegdek spuiten.

Zo wordt voor iedereen duidelijk hoe het er straks uit komt te zien. Het aanbrengen van deze zogenaamde conceptmarkeringen vindt plaats op dinsdag 30 en woensdag 31 mei 2017.

Inloopbijeenkomst 8 juni 2017

Aansluitend organiseert KWS Infra op 08 juni een inloopbijeenkomst van aannemer KWS Infra over de dorpsentrees die op donderdag 8 juni gepland staat. Deze vindt plaats in het gemeentehuis in Loppersum. Iedereen is welkom tussen 18.00 en 21.00 uur.

Tijdens deze bijeenkomst kunnen inwoners de planning inzien en is er ruimte om vragen te stellen.Tevens worden er opmerkingen en reacties verzameld, die meegenomen worden in aanloop naar de daadwerkelijke werkzaamheden bij de dorpsentrees.

(Meer informatie leest u via deze link: http://bit.ly/2rUoBMw)

De uitnodiging voor deze bijeenkomst zal via de gebruikelijke gemeentelijke kanalen worden gecommuniceerd. Bent u niet in de gelegenheid om naar die bijeenkomst te komen? U kunt uw opmerkingen ook doorgeven aan de plaatselijke vereniging dorpsbelangen.

Agrologistiek

De vernieuwing van de dorpsentrees is onderdeel van de eerste fase van het project Agrologistiek. Om de problematiek van en de overlast door het agro-verkeer aan te pakken, is Agrologistiek opgestart.

De dorpen Middelstum en ’t Zandt maakten geen onderdeel uit van dit plan, omdat daar door herinrichtingsprojecten de entrees al zijn/worden aangepakt.