Nieuwjaarsreceptie gemeente Eemsdelta op 12 januari 2023

Inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van verenigingen, organisaties en stichtingen van de gemeente Eemsdelta zijn op donderdag 12 januari 2023 van harte welkom op de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie. De receptie wordt gehouden in de Campus Eemsdelta Groningen aan de Pastorielaan 4 in Appingedam. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen bezoekers elkaar ontmoeten en proosten op het nieuwe jaar.

Eerste officiële nieuwjaarsreceptie

Burgemeester Ben Visser: “Deze nieuwjaarsreceptie mag je bijzonder noemen. Na twee jaar corona kan er weer een dergelijk evenement worden gehouden. Tegelijkertijd is het de eerste officiële nieuwjaarsreceptie van de gemeente Eemsdelta”. Eemsdelta ontstond op 1 januari 2021 door een fusie van de gemeenten Appingedam, Delfzijl en Loppersum.

Programma en locatie

Bezoekers zijn vanaf 19.30 uur welkom. Om 20.00 uur houdt burgemeester Ben Visser zijn nieuwjaarstoespraak. Daarna is er gelegenheid om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen en de campus te bezichtigen via onder andere livebeelden die door een drone worden gemaakt.

“Kortom, een gezellig samenzijn waarvan het college vindt dat de campus in Appingedam voor dit jaar de meest geschikte locatie is. Een nieuw gebouw met een moderne uitstraling dat prima past bij de gemeente Eemsdelta”, aldus burgemeester Ben Visser.