Aquarelcursus in dorpshuis De Schans te Eenum.

Cursus Het landschap in aquarel Eenum

Heb je altijd al eens willen aquarelleren maar weet je niet hoe te beginnen of is het er nog nooit van gekomen? Dan is deze cursus wellicht een leuke start.

In deze cursus maak je kennis met aquarelleren zonder te hoeven investeren in een uitrusting, want alle materialen zijn aanwezig. Je leert wat aquarel is, wat het bijzonder maakt en hoe je het gebruikt.

In vier opbouwende lessen beginnen we met het oefenen van de basistechnieken die we vervolgens, aan de hand van stap-voor-stap instructies gaan toepassen in een landschapstafereel. Iets voor jou?

De cursus loopt van 7 t/m 28 september op elke dinsdagmorgen van 10:00 tot 13:00 uur in het dorpshuis ‘De Schans’ Schansweg 2 in Eenum. De prijs voor de cursus bedraagt 120 euro, inclusief het gebruik van materialen, koffie, thee en koek.

De cursus is voor iedereen vanaf 12 jaar en biedt ruimte aan minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers. Bij te weinig belangstelling laat ik tijdig weten dat de cursus niet doorgaat. Daarom graag voor 1 september aanmelden. Voor meer informatie kun je me bellen: 06-12240060 of mailen: info@ariejekelart.nl

Wellicht tot ziens in Eenum.

Arie Jekel