Koe in de wei, tijger ook blij (kijk en help mee)!!!!!!

Voor alle fans van onze dansende koeien,

Ook dit jaar komt het moment eraan dat onze koeien voor het eerst de wei ingaan: een bijzonder moment voor de koe, maar ook voor u en ons. Het is traditie geworden om u uit te nodigen en er zijn inmiddels al veel mensen die dit jaarlijks komen meemaken.
Wij gaan weer aan de slag met de nodige voorbereidingen zoals het controleren van de draden langs de weide waar de koeien naar toe gaan, het controleren van het pad naar de weide op obstakels zoals stenen, gladde stukken etc., de koppel koeien goed controleren zodat de juiste koeien naar buiten gaan en niet zij die binnen afzienbare tijd zullen afkalven. Kortom de bekende, maar leuke bezigheden die ons te doen staan voor de allereerste weidegang werkelijkheid wordt. De beloning krijgen wij (en u, als u komt kijken) als we zien hoe onze koeien genieten van deze primeur.

Allen van harte welkom om dit feest te vieren, a.s. zaterdag (14 april) rond 11 uur hopen wij onze koeien de weide in te laten.

Komt u gerust naar onze boerderij en zoek een plaatsje op het perceel voor de deur van de stal. Dit hebben wij afgezet, zodat u de koeien kunt zien, zonder dat de koeien bij u kunnen komen.
In de schuur staat koffie, thee en ranja voor u klaar met een tijgercakeje. Hier vindt u verder onze kalveren en ook Witje, het schaap van Nadine.
Verder zal er een “inzamel-koe” staan voor uw bijdrage aan de koffie, welke we doneren aan de actie van Marose.
De koeien, onze kinderen en wij zelf hopen er om 11 uur klaar voor te zijn en we vinden het fijn als u een kijkje komt nemen.

Deze uitnodiging is bedoelt voor iedereen , dus stuur hem door aan uw kennissen, bekenden en familie en vergeet uw portemonnee niet voor de actie van onze dochter Marose: zij voert namens het WNF actie voor de tijger. Zij heeft een kijkdoos gemaakt en er zal zelfgemaakte yoghurt worden verkocht. Ook kunt u doneren middels sms!(nadere info: wnf rangerclub.nl)

Arjan, Lize, Ardjan, Nadine, Janco en Marose de Vries; Eekwerderweg 1, Wirdum

Comments are closed.

abonnee worden?

om de laatste berichten te ontvangen per email kunt u zich hier registreren. Volg de instructies op het scherm.

Inloggen leden