Ophalen van grof snoeiafval door de gemeente.

Dit najaar is er weer de mogelijkheid om grof snoeiafval bij u thuis door de gemeente te laten ophalen.

Grof snoeiafval is het particuliere tuinafval dat niet in uw groene container voor gft-afval past; dit zijn takken tot polsdikte, in bundels aangeboden tot maximaal 2 m3 (geen boomstronken). De hoeveelheid is vergelijkbaar met zo’n 8 groene containers. Wilt u gebruik maken van deze extra service, dan dient u dit vooraf aan te melden. Het grof snoeiafval wordt dan in de periode van maandag 30 oktober tot en met vrijdag 3 november door de gemeente gratis bij u thuis opgehaald.

Aanmelden; aanmelden doet u bij de gemeente via telefoonnummer 0596-548200, dit kan tot en met donderdag 26 oktober.

Comments are closed.

abonnee worden?

om de laatste berichten te ontvangen per email kunt u zich hier registreren. Volg de instructies op het scherm.

Inloggen leden