Muziekgroep Ven_ture op 26 april in de kerk van Eenum

Begin dit jaar trad accordeonist David Munnelly op. Hij komt donderdagavond 26 april a.s. terug, samen met nog 2 andere muzikanten. En treden dan op in de kerk van Eenum. Samen vormen ze de groep Ven_ture en maken een apriltour met optredens in o.m. Luxemburg, Oud Beijerland, Den Haag, Utrecht en in Eenum. Aanvang . . . → Lees verder: Muziekgroep Ven_ture op 26 april in de kerk van Eenum

Koe in de wei, tijger ook blij (kijk en help mee)!!!!!!

Voor alle fans van onze dansende koeien,

Ook dit jaar komt het moment eraan dat onze koeien voor het eerst de wei ingaan: een bijzonder moment voor de koe, maar ook voor u en ons. Het is traditie geworden om u uit te nodigen en er zijn inmiddels al veel mensen die dit jaarlijks . . . → Lees verder: Koe in de wei, tijger ook blij (kijk en help mee)!!!!!!

Zomercursus Saswitha Yoga met Ines

Ga ontspannen en vrij de zomer tegemoet met de zomerscursus Saswitha Yoga met Ines.

Je bent welkom, gewoon zoals je bent.

Saswitha Yoga gaat uit van de eenheid tussen lichaam en geest, waarbij de adem de verbinding vormt. Een yogales bevat een evenwichtige verdeling tussen staande, zittende en liggende houdingen. De adem is . . . → Lees verder: Zomercursus Saswitha Yoga met Ines

Uitnodiging voor Buurkracht Eenum

Kom naar de dorpsbijeenkomst. Zie flyers hieronder.

Lees verder Uitnodiging voor Buurkracht Eenum

Pronkjewailpad (onderdeel van Tocht om de Noord)

Stempelend wandelen, door gastvrij ”Grunnen”. Een langeafstandswandelpad dat 6 maanden per jaar open is. De noordroute gaat ook door Eenum en wordt op vrijdag 30 maart a.s. geopend met een tiendaagse ”walk-off”. In dagelijks wisselende samenstelling lopen 5 doorgewinterde Tocht om de Noordwandelaars, vergezeld van wandelgasten zoals burgemeesters, ambassadeurs en partijen zoals de St. . . . → Lees verder: Pronkjewailpad (onderdeel van Tocht om de Noord)

Zien hoeveel afval u heeft ingeleverd.

U kunt zien hoe vaak uw container geleegd is en hoeveel kilo’s afval zijn gewogen. Dit kan door in te loggen met uw DigiD. Op deze manier kunt u bijhouden hoeveel afval u heeft ingeleverd. De weeginstallatie van de vrachtwagen pakt uw container op, leest de chip en weegt de inhoud van de container. . . . → Lees verder: Zien hoeveel afval u heeft ingeleverd.

Taalvrijwilligers gezocht voor taalhuizen.

De gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum zijn op zoek naar Taalvrijwilligers voor de Taalhuizen in de drie gemeenten. Dit zijn vrijwilligers die één op één, of in kleine groepjes, mensen helpen om beter te leren lezen, schrijven of spreken. Als taalvrijwilliger hoef je geen taalwonder te zijn. Wel is het belangrijk dat je geduld . . . → Lees verder: Taalvrijwilligers gezocht voor taalhuizen.

Afsluiting seizoen 2017

Op 7 oktober a.s. sluiten wij het seizoen af met de gebruikelijke planten- en zadenbeurs. U bent vanaf 11.00 uur van harte welkom in de pluktuin.

In het dorpshuis is er tevens een verkoopstand van grote en kleinere tassen van verschillende materialen.

Voor onze beperkte voorraadlijst met planten en zaden klikt u op volgende . . . → Lees verder: Afsluiting seizoen 2017

Prairietuin

Hieronder een foto van de prairietuin op poortven in Eenum.

Lees verder Prairietuin

CD presentatieconcert Gwendolyn Toth.

Op zondag 13 augustus was er in de kerk van Eenum de CD-presentatieconcert door de Amerikaanse organist Gwendolyn Toth ter gelegenheid van het uitkomen van haar nieuwste CD The Arp Schnitger Organ in Eenum. Hieronder twee foto’s die gemaakt zijn tijdens het concert.

Lees verder CD presentatieconcert Gwendolyn Toth.

abonnee worden?

om de laatste berichten te ontvangen per email kunt u zich hier registreren. Volg de instructies op het scherm.

Inloggen leden